Onze acties

Op 14 juli 2022 kregen we een bezoek van 8 Nederlandse vintage tractoren.

Op donderdag 14 juli werd de Mostheuvellaan bezocht door 8 mooie vintage tractoren die met hun bezoek onze nog steeds voortdurende strijd komen ondersteunen en zelf de straat en haar mooie bomen komen aanschouwen. Deze 8 sympathisanten ondernemen deze 120 kilometer lange tocht vanuit Moergestel (NL) doorheen de Noorderkempen om uiteindelijk, halverwege, in Westmalle neer te strijken. Lees er meer over op onze pagina Mostheuvellaan in het nieuws.

De grote spandoek

Alle bomen kregen een eigen naam en een positieve eigenschap voor mens en natuur

Op vrijdag 18 september 2020 gaven we alle 110 paardenkastanjes  een eigen naam en een positieve eigenschap. Zie de hele lijst spandoekjes hieronder. Verder schreeuwen alle paardenkastanjes uit dat het gemeentebestuur hen wil doden. En ze roepen ons allen op om hen te redden.

De spandoekjes met gedichten vind je daar ook.

Verder werd aan het eerste perceel na de weide aan de Antwerpsesteenweg een grote spandoek opgehangen om de aandacht van voorbijgangers te vragen. 

De grote spandoek

Op dit ogenblik hebben we de spandoek weer even moeten neerhalen voor herstelingen. Binnen enkele dagen hangt hij er weer.

De teksten van onze 110 spandoekjes

Zie de pdf met de teksten van onze bomenspandoekjes hieronder. Indien dit niet het geval is herlaad de pagina dan nog een keer. Als dat ook niet werkt kan je de file HIER downloaden .

Zie de pdf met de teksten van onze kastanje-gedichten hieronder. Indien dit niet het geval is herlaad de pagina dan nog een keer. Als dat ook niet werkt kan je de file HIER downloaden.

Zie de pdf van een aantal van de adoptie spandoekjes onder de boomspandoekjes.